Allgemein

2000 VJET KRISHTERIM TE SHQIPTARËT

Miq të nderuar, zonja e zotërinj, dashamirë të librit e t’vërtetës shkencore, kam nderin që me rastin e dorëzimit të librit «2000 VJET KRISHTERIM TE SHQIPTARËT» në shtyp, t’ju informoj që ky libër me rëndësi […]

Allgemein

NË KËRKIM TË FRYMËS NJERËZORE!*

▪︎ Njeriu është e vetmja krijesë të cilës Krijuesi – Universi, përpos TRUPIT dhe SHPIRTIT, i ka dhënë gjënë që ate e bënë të dallohet nga gjallesat tjera! ▪︎ Këtë pjesë te tretë të cilën […]