Allgemein

ASPEKTE TË GJENETIKËS SHQIPTARE!

▪︎ Pyetjet te cilat pothujase secili shqitar ia shtron vetes janë: pse ne shqiptaret si individë arrijmë majat e sukseseve, por si bashkësi nuk funksionojmë? Pse e xhelozojmë dhe nënçmojmê njeriut tonë dhe e respektojmë […]