Allgemein

ASPEKTE TË GJENETIKËS SHQIPTARE!

▪︎ Pyetjet te cilat pothujase secili shqitar ia shtron vetes janë: pse ne shqiptaret si individë arrijmë majat e sukseseve, por si bashkësi nuk funksionojmë? Pse e xhelozojmë dhe nënçmojmê njeriut tonë dhe e respektojmë […]

Allgemein

2000 VJET KRISHTERIM TE SHQIPTARËT

Miq të nderuar, zonja e zotërinj, dashamirë të librit e t’vërtetës shkencore, kam nderin që me rastin e dorëzimit të librit «2000 VJET KRISHTERIM TE SHQIPTARËT» në shtyp, t’ju informoj që ky libër me rëndësi […]