Allgemein

ASCITET APO BARKU ME UJË!

▪︎ Ascitet, apo barku me ujë, është emri që i është dhënë akumulimeve të lëngjeve brenda zgavrës së barkut. Asciti nuk është sëmundje por simptomê e sëmundjes, zakonisht e mëlçisë, por gjithashtu mund të shkaktohet […]

LIFE STYLE

FUQIA SHERUESE E MEDITIMIT !

FUQIA SHËRUESE E MEDITIMIT! ▪︎ Njeriu i sotit i është nënshtruar shprehive të shumëta negative, dhe shpesh kur vendos per diçka mendon se kete e ka bere me vetedije te plotë, e në fakt i […]