KIMIOTERAPITË DHE RREZATIMET QË VRASIN QELIZAT DHE INDET E SHËNDETSHME!

▪︎ Mjerisht çdo ditë e më shumë shkolla e mjekësisë po largohet nga shkenca e mjekësisë! Njësoj sikur besimi që është instrumentalizuar nga sistemi klerik, ashtu edhe mjeksia çdo ditë e më shumë po instrumentalizohet nga sistemi i industrisë farmaceutike!
▪︎ Gënjeshtra më e madhe e cila me dekada po i servohet njerëzimit janë citostatikat e kimioterapisë, te cilat në fakt vet janë kancerogjene!
▪︎ Nuk ka onkolog normal në botë i cili do t’i përshkruante vetes dhe anëtarëve të familjes kimioterpi dhe rrezatim! Trajtimi me kimioterapi dhe rrezatim dëmton dhe vret qelizat dhe indet e shëndetshme!
▪︎ Trajtimi me kimioterapi dhe rrezatim eshte kunder evolucionit natyror njerëzor! Një i s’muar nga kanceri nuk do duhej te rrezatohej as nga rrezet e valëve WLAN e te telefonave, e le më të rrezatohet me rreze te ndryshme që shkatërrojnë qelizat dhe indet e shendosha!
▪︎ Statistikat flasin që 97% te prekurve nga kanceri që trajtohen me kimioterapi dhe rrezatim vdesin! Janë 3 % te atyre qe mund t’ju mbijetojnë torturave të helmeve citostatike dhe rrezatimeve që vrasin qelizat e shëndosha!
▪︎ Statistikat qe jep industria farmaceutike janë të pasakta, nga që aty futen edhe personat që vetem janë lajmëruar te mjeku per trajtim dhe nuk kanë pranuar te trajtohen me kimioterapi, e që janë shëruar me metoda tjera natyrale!