SHERIM NGA KANCERI ME ANË TË TERAPISË OKSIDATIVE!!

▪︎ Si çdo sëmundje edhe kanceri mund te definohet si çekuilibrim energjetik, që i bie se ose nuk jemi duke marr sa duhet energji, ose marrim por diçka, ose dikush na e «thithë» energjinë!
▪︎ Treguesi nr.1 që tregon sasinë e energjisë së mjaftueshme për t’u mbrojtur nga kanceri është sasia e vitaminës D3 në gjak, e cila duhet të jetë mbi 50 – 80 ng/ml e jo deri 30 ng/ml, siç e thotë mjekësia e varur nga industria farmaceutike!
▪︎ Kanceri shfaqet vetëm kur trupi i njeriut bëhet hyperacidik – «tharbëtohet», e kjo vjen si rezultat i ndonjë traume te papërpunuar, nga stresi i përditshëm dhe nga të ushqyerit me ushqime jo natyrale!
▪︎ Te gjetur në ketë te gjendje te disbalancit energjetik qelizat fillojnë te «protestojnë» dhe kyçin një lloj programi , ta quajmë emergjent, i cili edhe shënon fillimin e sëmundjes së kancerit!
▪︎ Nëse doni ta eliminoni kancerin, atëherë puna e parë qe duhet ta bëni është që të filloni të mendoni pozitivisht dhe jo vetëm kaq, por gjatë te folurit mos te përdorni më asnjë fjalë negative
▪︎ Duhet të filloni të jetoni ne te tashmen, e mos te merreni me te kaluarën që nuk kthehet, ta ardhmen mirë është ta planifikojme, por jo te jetojmë ne të tashmen, e jo në iluzionin e te ardhmes!
▪︎ Duhet t’i falni gjithë ata e ato qe ju kanë bere keq! Nëse nuk mund t’i falni atehere duhet t’ia lini Zotit qe ai te merret me ta!
▪︎ Duhet të përshëndeteni me sheqerin dhe lëngjet e pemëve, me bukën qe ka gluten (sheqer) dhe me produktet e qumështit qe kanë laktozë (sheqer), të ushqeheni shëndetshëm me ushqime si perime e pemë që kanë vitamina dhe produkte ushqimore te pasura me minerale.
▪︎ Duhet të shëtitni ne vende ku ka oksigjen te paster dhe te rreziteni ne diell edhe ate bash atëherë kur mjekët thonë se nuk bene te rreziteni, pra nga ora 11 deri 13, kur dielli është ne zenit, qei energjia e diellit ( Vitamina D3) të depërtoj ne qelizat e trupit tuaj!
▪︎ Për te pasur sukses, ju duhet edhe një ilaç i mirë! E këtu fillon problemi! Mjekësia e sotit, e varur nga farma-industria, me kimioterapitë, rrezatimet, e kontrastet e ndryshme, të gjitha keto kancerogjene, ne vend se t’i shëroj ajo po i vret njerëzit.
▪︎ Sipas statistikave, jane vetëm 3% te atyre qe marrin kimioterapi dhe mbijetojnë, shumica këto rastet te lehta si kanceri i gjirit, lëkurës etj, kurse 97% të sëmuarëve nga kanceri qe trajtohem me kimioterapi, rrezatim etj, nuk arrinë t’ju mbijetojne dhimbjeve e mundimeve!
▪︎ Numri i ilaçeve per sherim natyral kundër kancerit është i madh dhe fillon nga gazi apo petroleumi, soda e bikarbonatit, amygdalina – vitamina B17, lëngjet koloidale si ai i argjentit dhe arit, vaji i kanabisit (Canabinoid- CBD), dhe disa vajra tjera natyrale.
▪︎ Por, nga të gjitha keto ilaçi i cili shkencërisht është vlerësuar si bari më efektiv kundër kancerit, është dioksidi i klorit Clo2! Zbulimi i tretjes se dioksidit te klorit CDS/CDL është zbulim shekullor per shendetësinë!
▪︎ CDS/CDS eshte i lejuar ne disa shtete te Amerikes Jugore dhe nuk eshte i ndaluar te perdoret ne shtetin e Meksikes. Zbuluesi i ketij bari biofizikanti gjerman Dr. Andreas Kalcker ka bere studjimin, ka patentuar dhe kerkuar lejimin e tij, por mjerisht ende nuk eshte pranuar dhe eshte ne pritje te lejes per perdorim me mjekësi!
▪︎ Fal strukturës se tij molekulare, dioksidi i klorit edhe pse është gaz, mund te përzihet me ujë, dhe si tretje angl. Chlordioxidsolution CDS, germ. Chlordioxidlösung CDL, mund te merret ne formë orale, dermatologjike, rektale e intravenoze dhe me sukses shëron kancerin dhe disa sëmundje tjera të renda!
▪︎ Në pyetjen se në rast të ndalimit të gjitha barnave dhe lejimit të vetëm një bari, cilin do ta kishte ndalur për mjekim, mjeku me famë botërore Dietrich Klinghardt, përgjigjet se do ta përzgjedhte tretjen CDS/CDL !
Dipl.-ing. Ahmet Asani
Ekspert për terapi Oksidative me CDS/CDL